İç Mimar ile çalışmak?


Günümüzde gelişmekte olan ve gerçek bir büyükşehir olma yolunda ilerleyen şehirlerde, insanların çalışma ve yaşam alanlarındaki ergonomi ve estetik konularında özgün bakış açısının oluşması zaman almaktadır. Bu süreçte insanların vizyonlarını genişletebilecek, mükemmellik ile matematiği aynı perspektif içinde sunabilecek iş profesyonellerine ihtiyaç duyulmaktadır.
Hizmet sektöründeki işlerin konunun uzmanı tarafından yapıldığında para ve zaman açısından tasarruf ile sonuçlandığı bilinmesine rağmen, inşaat-dekorasyon çalışmalarında insanlar hala bireysel çaba ve zaman harcamaktadır. Birçok beklenti ve umutla başladıkları hayallerini gerçekleştirme yolunda, deneyim ve koordinasyon eksikliklerinden dolayı elde ettikleri idare eder sonuca razı olmaktadırlar.
İç Mimar, tüm kariyerini her müşteriye özel bir görünüm yaratmaya adamış profesyoneldir. Tanımlanmamış bir paleti, hayal ettiği vizyona dönüştürebilir. Mesleki bir dokunuşu yansıtan bitmiş bir görünüm sağlamak için kendi uzmanlık alanındaki eğitim ve deneyimini kullanır. İç Mimar, zevk ve yaşam tarzınızı vurgulamak için profesyonel bir perspektif sağlar. Evinizin tercihlerini yansıtması önemlidir, böylece yeni çevrenizde yaşamanız için sabırsızlanırsınız.
İç Mimar, müşterisinin isteklerini iyi dinleyen, anlayan ve bu doğrultuda onun korkularını azaltıp, stresini ortadan kaldıran bir psikologdur. Ham bir binanın bitmiş halini öngörebilecek profesyonel bakış açısına sahiptir. Gelişen teknolojik imkânlardan en iyi şekilde yararlanarak müşterisine projenin bitmiş halini 3 boyutlu görsel olarak sunar.
İç mimar, almış olduğu eğitim ve edinmiş olduğu deneyim sayesinde tüm malzeme türlerini iyi tanır, neyin nerde kullanılması gerektiğini iyi bilir. Malzemelerin temini konusunda geniş bağlantı ağlarına sahiptir. Müşterisine tasarıma uygun olarak uygulanacak farklı birçok malzeme seçeneği sunma imkânına sahiptir. Uygulamaları yapabilecek doğru ve yetenekli iş ustalarıyla çalışır. Onları sistematik olarak proje içinde kullanarak zamandan tasarruf sağlar. Hizmet sektöründe zaman ve paradan tasarruf edip, doğru ve güzel bir sonuç almanın yolu her zaman işin profesyonelinden yardım almaktan geçer.
Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim…
İç Mimar Esra Özdemir
www.archimedmimarlik.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bahçe Tasarımı - Peyzaj (Garden Design - Landscape)

Giyinme Odası Tasarımları - Dressing Room Designs

Dekorasyonda Ahşap CNC Uygulamaları